perjantai 19. marraskuuta 2010

iloisia juttuja

Tykkään tosi paljon istua bussin kyydissä. Paljon enemmän ku metron. Ja tänään oli vielä erityisen mahtavaa, kun oli maailman sympaattisin bussikuski. Se toivotti aina uudet matkustajat tervetulleeksi bussiin ja jutteli jotaki melkein koko matkan. Lähes kaikilla matkustajilla oli hymy huulessa :D Nytteki tulee tosi iloinen olo ku ajattelee sitä.
Muutenki nyt on aika mukava mieli! On paljon mukavampi siivotakki nytte ku voi melkein ajatella että ilahduttaa jonku joka tulee tänne kylään. Tietysti ois kivempi sanoa että rakas poikaystäväni varmaankin ilahtuu tullessaan puhtaaseen kotiin, mutta joudun tällä kertaa tyytymään vain Sallaan.... heh heh, oompa vitsikäs.
Ja ainiin!! Mun paras kaverini soitti tänään Suomesta aivan mahtavan puhelun! Se tosissaanki sai mut ajattelemaan että JEE uskomattomia asioita tapahtuu sittenkin! Se oli maailman ihaninta mitä oli tapahtunu ja oon tosi onnellinen mun kaverin puolesta! Ehkä mullekki joku päivä voi sattua jotaki yhtä mukavaa. Vitsi että onki ollu hyvä päivä tänään! Ja paranee vaan, nimittäin mää ja Salla aioitaan syödä. Mikäs sen parempaa. Eilen oli vielä kaiken lisäksi hemköpissa tarjouksessa nachot ja salsa, vaan 20 kr yhteensä 400g nachoja ja salsasoosi purkki!! Pitäis ehkä miettiä jotain teemamusiikkia illalle. En oo vielä täydellisesti keksiny mikä musiikki sopii parhaiten syömiseen, mutta lupaan ilmoittaa sitten ku THE ULTIMATE EATING BACKGROUND PLAYLIST on valmis. Tänki päivän teemabiisi on ennalta-arvattavasti ollu dancing in the moonlight, koska a) tanssin bussipysäkillä kuunvalossa ku oli niin kylmä, tai ehkä pitäis sanoa "tanssin" ja b) se on edelleenki melkein ainut biisi mun puhelimessa. Tuolle asialle pitää muuten tehä jotain.
Noh, laitetaan nyt Satun kunniaksi tämä biisi. Ja vähän myös sen kunniaksi että nuo headbangerit on niin ihania. Ja koska tässä versiossa tulee selväksi että ei ihan tosiaankaan kannata uskoa sanoja. Mikä on kyllä paras vinkki ikinä. Jos nimittäin joskus mietit että mitä joku on mieltä susta, älä kuuntele sanaakaan mitä se sanoo niin varmasti huomaat.
2 kommenttia: